Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Mocsa, Pacsa, Tiszalök

 

2020. október 1.

Fejlesztik Mocsán a szennyvíztisztító telepet

 

A 239 999 999 forint támogatási összegű beruházás, a „Pacsa vízműről ellátott települések ivóvízminőség-javítása és vízellátásának fejlesztése” elnevezésű projektnek köszönhetően valósult meg.
A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történő beruházás Pacsa, Zalaszentmárton, Zalaigrice és Szentpéterúr településeket érinti.

Tovább...


2020. szeptember 29.

A pacsai vízmű fejlesztése

  

Az 5 151 198 172 faorint támogatási összegű beruházás, az „Északkelet-Magyarországi szennyvízelvezetési és –kezelési fejlesztés 3. (ÉKMO 3)” elnevezésű projektnek köszönhetően valósul meg.
A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történő beruházás a Hajdú-Bihar megyében fekvő Egyek, Nagyrábé, Görbeháza, valamint Polgár településeket érinti. 

Tovább...


2020. szeptember 29.

Tiszalök település ivóvízminőség problémája hamarosan megoldódik

  

A 122 999 999 forint támogatási összegű beruházás, a „Tiszalök település ivóvízminőség-javító programja” elnevezésű projektnek köszönhetően valósul meg.
A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történő beruházás a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fekvő Tiszalök települést érinti. 

Tovább...