Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Mindszent Város, Fábiánsebestyén, Békésszentandrás Nagyközség, Felgyő, Tömörkény, Arló, Borsodnádasd, Füzesabony, Sárospatak, Hosszúhetény

 

2020.09.29.

Javul az ivóvízminőség délkelet-magyarország öt településén

 

A „Délkelet-Magyarországi Ivóvízminőség-javító Program (DKMO 1)” elnevezésű projektben a fejlesztéssel érintett települések Mindszent Város, Fábiánsebestyén, Békésszentandrás Nagyközség, valamint Felgyő és Tömörkény Községek.
A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében megvalósuló beruházás támogatási összege 2 372 298 709 Ft.

Tovább...


2020.09.30.

Több mint 2800 háztartás köthet rá a hálózatra az Észak-Magyarországi szennyvízelvezetési és –kezelési fejlesztés 5. (ÉMO 5) elnevezésű projektnek köszönhetően

  

A 7 918 165 685 forint támogatási összegű „Észak-Magyarországi szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 5. (ÉMO 5)” elnevezésű projekt Arló, Borsodnádasd, Füzesabony és Sárospatak településeket érinti. A beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg, melyben a szennyvíz-beruházási munkálatok 2018. március végén kezdődtek és várhatóan ez év végén fejeződnek be.
A projekt célja Borsodnádasd, Sárospatak és Füzesabony településeken a meglévő szennyvíztisztító telep fejlesztése és a csatornahálózat bővítése, Arlón egy új szennyvíztisztító telep létesítése, valamint a csatornahálózat bővítése a feladat. 

Tovább...


2020.09.29.

Fejlesztik a szennyvíztelepet Hosszúhetény községben

  

Az 566 886 819 forint támogatási összegű „Hosszúhetény központú agglomeráció szennyvíztisztításának fejlesztése” elnevezésű projektnek köszönhetően a Baranya megyei Hosszúhetény településen hamarosan befejeződnek a szennyvíztisztító telep bővítési és korszerűsítési munkái. A meglévő szennyvíztisztító telep területén belül új szennyvíz- és iszapkezelési létesítmények kerülnek kialakításra a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében. A fejlesztés része az iszapvíztelenítési technológia korszerűsítése. 

Tovább...