Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Szentlőrinc, Lakócsa, Potony, Szentborbás, Tótújfalu, Csokonyavisonta, Darány, Istvándi, Taszár, Orci,  Jászkarajenő, Törökszentmiklós, Mezőhegyes, Méhkerék

 

2020. június 3.

Komplex ivóvízminőségjavító kehop beruházás zárult le nyugat- és dél-dunántúlon

  

Az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésében megvalósuló beruházás keretében tíz településen javult az ivóvízminőség Somogy és Baranya megyékben.
A Nyugat- és Dél-Dunántúli ivóvízminőség-javító program 1. (NYDDU 1.) elnevezésű projekt összesen huszonkét települést érint, melynek „A” része jelenleg már 100%-os kivitelezési készültségi fokon áll.
A sikeresen befejeződött kivitelezési munkák Szentlőrinc, Lakócsa, Potony, Szentborbás, Tótújfalu, Csokonyavisonta, Darány, Istvándi, Taszár és Orci településeket érintették.

Tovább...


2020. június 4.

Teljes mértékben Megoldódik Jászkarajenő és Törökszentmiklós szennyvízkezelése

  

Az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésében megvalósuló „Közép- és Kelet-magyarországi szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 1. (KKMO1)” elnevezésű projekt Jászkarajenő település és Törökszentmiklós város közigazgatási területeit érinti.
A több mint 3,5 milliárd forintos támogatási összegű beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg. A projektben létrejövő létesítmények készültségi foka közel 100 %-os.

Tovább...


2020. június 2.

 

Végéhez közeledik a szennyvízberuházás Mezőhegyesen és Méhkeréken

  

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történő beruházást megelőzően, Méhkeréken nem volt kiépítve szennyvízcsatorna hálózat és a település szennyvíztisztító teleppel sem rendelkezett, így a keletkező szennyvizeket részben elszikkasztották, részben szippantással távolították el.

Tovább...